FAQs

Boleh sekiranya kami masih mempunyai stock saiz yang ingin ditukar. Proses penukaran hanya valid 3 hari selepas barangan diterima pelanggan. Kami juga sediakan borang penukaran saiz dan pelanggan digalakkan berhubung terlebih dahulu dengan customer service kami di talian berikut sebelum membuat penukaran.

Tidak. Jaket/tshirt ini UNISEX, sesuai digayakan oleh lelaki dan wanita yang meminati sukan permotoran tanpa mengira peringkat umur.

Jika anda biasa memakai tshirt saiz M Malaysia, sangat digalakkan untuk memilih jaket saiz M. Tetapi untuk anda yang suka memakai fit body, disarankan memilih 1 saiz lebih kecil dari saiz tshirt harian. Untuk lebih tepat boleh “SIZE CHART” yang diberi sebagai panduan.

Semua pembelian online boleh dibuat melalui website Fantom sahaja. Manakala walk in customer hanya di store kami yang beralamat seperti link berikut: K-13554 Tingkat Bawah, Desa Solehah, Mak Chili 24000 Chukai, Terengganu.

Jaket akan dipos dalam masa 3 hari waktu bekerja selepas pembayaran diterima oleh pihak kami. Anda dijangka menerima barangan tersebut 1@2 hari selepas pengeposan dbuat.

Ada. Pembelian ketika PROMO khas dari XEGO akan mendapat 2 hadiah exclusive dari kami iaitu:

  1. Hadiah Stringbeg bernilai RM49
  2. Free shipping ke seluruh Malaysia

Dan juga akan mendapat hadiah misteri

Ada. Pembelian dengan kuantiti yang banyak atau pakej combo akan memperolehi diskaun harga yang lebih jimat dan murah

Boleh. Jaket ini direka khas untuk badan rakyat Malaysia dari saiz XS hingga 2XL. Grip di bahagian pinggang membolehkan apa jua saiz perut boleh memakai jaket ini dengan selesa

Tidak. Semua design jaket windproof hanya dihasil dan dijual oleh pihak FANTOM sahaja dan tidak dapat diperolehi dari tempat/seller lain.

Betul. Setiap design jaket dihasilkan mengikut kuantiti yang ditetapkan setiap keluaran sahaja. Stok sangat terhad.

Semua kategori biker sesuai memakai jaket ini sama ada biker kapcai, retro atau superbike.

Jaket ini paling sesuai dipakai ketika ride dan konvoi bersama rakan-rakan pada waktu siang atau malam. Jaket ini juga boleh dipakai ketika cuaca hujan atau panas. Sangat sesuai dijadikan sebagai jaket rasmi team motosikal anda.